Wandelen en fietsen

De omgeving leent zich voor heerlijk wandelen en fietsen in de mooie Achterhoek. De tuin en het bos zijn vrij toegankelijk; de rest van het landgoed is nog particulier bezit van de familie Van der Borch. In het park en de bossen van landgoed Verwolde kunt u heerlijk wandelen of fietsen.

Wandelen

Door tuin en park voert de wandelroute van het Bijzondere Bomenpad. Honden mogen aangelijnd mee (honden kunnen niet mee de theeschenkerij in).
En ook te paard is het gebied toegankelijk over de ruiterroute. 

Wist u dat het Pieterpad ook langs huis Verwolde komt?

Fietsen

Rondom huis Verwolde is een mooie fietsroute uitgezet. Die route is hier te downloaden. Ook vanaf de andere open GLK-kastelen en door een aantal schitterende natuurgebieden zijn routes uitgestippeld. Keus genoeg dus!

Andere routes

  • Voor een dagje uit met de fiets inclusief lekker eten onderweg kunt u terecht bij Happen & Trappen. De “Groots genieten van huis Verwolde-route” is een route van ongeveer 43 kilometer, verdeeld over vier etappes. De route combineert een bezoek aan ons huis en het landgoed met een mooie fietsroute door de Achterhoek en heerlijke gerechten bij verschillende restaurants.
  • Of kijk op Fietsnetwerk.nl voor fietsroutes in de omgeving van huis Verwolde. (Wanneer u zelf een route wilt samenstellen kan dat op de website van fietsroutenetwerk.)
  • En zoekt u een echte uitdaging? De grote Geldersche Kasteelenroute is bijna 335 kilometer lang. Ook te fietsen in etappes natuurlijk. U vindt ze op de website van fietsnetwerk.