Vrijwilligers

Op het mooi gelegen landgoed Verwolde in Laren staat het statige huis Verwolde, een 18e-eeuws edelsmanshuis omringd door een prachtige tuin, park en bosgebied. Geldersch Landschap & Kasteelen beheert het huis en stelt het open om iedereen er nu en in de toekomst van te laten genieten. Dankzij de inzet van bijna 40 enthousiaste vrijwilligers kan Huis Verwolde openblijven voor de vele bezoekers. In verband met de toename van het aantal bezoekers willen wij ons vrijwilligers-team graag uitbreiden.

Wie komt ons vrijwilligers-team versterken?

Wij zoeken vrijwilligers voor onderstaande werkzaamheden/functies:
* Verkoop entreetickets & winkelartikelen
* Gastheer of gastvrouw voor in de theeschenkerij
* Ontvangst van bezoekers en het geven rondleidingen
* Begeleiden/uitvoeren van kinderactiviteiten
* Housekeeping (schoonhouden van huis en collectie)
* Klussenteam 

Als vrijwilliger ontvang je met enthousiasme onze bezoekers. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar en bereid om in weekenden en soms op feestdagen te werken. Als je geïnteresseerd bent in kunst en cultuur dan ben je bij Huis Verwolde op de juiste plek. Samen zorgen we voor het cultureel erfgoed van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Huis Verwolde? Bel of mail ons gerust zodat je een keer een kijkje kunt nemen in het huis, de theeschenkerij en winkel en ziet wat het vrijwilligerswerk inhoudt.