Picknicken bij huis Verwolde

Picknicken huis Verwolde

Met picknickmand op bezoek bij huis Verwolde

Bij theehuis De Hoestinkhof in Markelo kun je een picknickmand bestellen vol lekkers. Je krijgt een autoroute mee die je naar huis Verwolde brengt en waar je heerlijk in de tuin kunt picknicken*. Na de picknick kun je ook het huis bezoeken, dit zit bij de prijs inbegrepen.De rieten picknickmand is gevuld met sandwiches, zalmbroodje, croissant-brie, chelseybun, verse vruchten en een vruchtenbroodje. Verse jus d’orange en melk zijn als drankjes bijgevoegd. Met plaid en tafeltje ben je er helemaal klaar voor. Speciaal voor de kleintjes zit er een broodje smeerkaas, broodje hagelslag, croissantje met jam en verse vruchten in de mand. Ook krijg je een pakje yokidrink mee.

De picknickmand kost 22,50 per persoon en 14,75 per kind (kinderen 4 t/m 12 jaar). De mand breng je na gebruik zelf terug naar Hoestinkhof in Markelo.
Een picknick bestellen is mogelijk voor minimaal 2 personen en kan uiterlijk 1 dag van te voren. 
In augustus is het mogelijk om te picknicken bij huis Verwolde op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
In september op donderdag, zaterdag en zondag.

Reserveren
Wil je een picknickmand bestellen? Bel of mail met De Hoestinkhof:
Telefoon 0547 361 812 of e-mail: info@hoestinkhof.nl

Tijdstip bezoek huis - verplicht reserveren
In verband met het verplicht reserveren van een tijdslot voor een bezoek aan het huis wordt overlegd hoe laat je het huis wil bezoeken. Bij huis Verwolde kun je rustig eerst picknicken. Wel zien we je graag 15 minuten voor aanvang van afgesproken tijdslot bij onze kassa in de Oranjerie. Hier krijg je dan een entreeticket voor het huis.

Tip: als je nog tijd hebt voor het Bijzondere Bomenpad (ca. 30 minuten) dan is dat een aanrader!

* picknicken kan op veel plekken bij huis Verwolde, alleen is dat niet mogelijk op het gazon voor het huis en het grote gazon met de zonnewijzer (links van het huis).