Groepen

In huis Verwolde ontvangen wij u graag met familie, vrienden, collega’s of uw vereniging. Groepen vanaf 20 personen kunnen een eigen programma samenstellen. Afhankelijk van de dagindeling en interesse van de groep, maken we met u een programma op maat.

Ingericht edelmanshuis

Tweehonderd jaar woonde de familie Van der Borch in huis Verwolde en nog steeds is het huis uit 1776 in geheel originele staat te bekijken. Een rondleiding met privégids voert onder andere langs de prachtig gerestaureerde Chinese kamer, ingerichte (slaap)kamers, de originele bibliotheek en kinderkamer. Het interactieve onderhuis kan op eigen gelegenheid worden bezocht. Hier maakt u kennis met het vroegere personeel en hun werk.

Voor een bezoek aan huis Verwolde is een geldig coronatoegangsbewijs en een mondkapje nodig voor iedereen vanaf 13 jaar. Houd s.v.p. ook 1,5 meter afstand van niet-huisgenoten.

Voor elk wat wils

Een dag(deel) Verwolde staat voor ontspannen genieten in de Achterhoek. 
In de knusse theeschenkerij of op het aansluitende terras aan het water drinkt u een drankje. Een lunch, borrel of receptie kan worden verzorgd door onze lokale kwaliteitscateraar. De tuinen lenen zich voor actieve en sportieve activiteiten. Voor kinderen in het gezelschap zijn er speurtochten. De wandeling Bijzondere Bomenpad voert langs de vele exotische aanplant in het park.