Openingstijden & entree

Museumkaart geldig

>>> Huis Verwolde gesloten tot 1 juni <<<

In lijn met het landelijk beleid met betrekking tot het coronavirus is huis Verwolde tot 1 juni gesloten voor publiek, tenzij de overheid en het RIVM anders besluiten. Wij vertrouwen op uw begrip en hopen u snel weer als bezoeker te mogen ontvangen!

Hou ook de Corona update vanuit onze organisatie in de gaten.

Geopend van april tot en met oktober op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De rondleiding begint op het hele uur (eerste rondleiding start om 12.00 uur). Benedenhuis doorlopend te bezoeken.
In juli en augustus ook op vrijdag geopend.

 

Feestdagen

Geopend op Pasen, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag en Pinksteren.
Gesloten op Koningsdag.

Koop alvast uw kaartje.

(Als u online een toegangskaart koopt is deze niet voor een specifieke datum of tijd - u bepaalt zelf wanneer en hoe laat u aansluit bij een rondleiding)

In de tijd tot een volgende rondleiding met gids begint kunt u, met een deelkaartje, op eigen gelegenheid het onderhuis bezoeken.

Entreeprijzen

Volwassenen € 9,50 alleen onderhuis € 5,00
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00
CJP € 7,00 alleen onderhuis € 3,75
CJP 12 t/m 18 jaar € 3,75

Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
Volwassenen € 7,50

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden. CJP-kaarthouders krijgen 25% korting over de reguliere entreeprijs.

Voor privégezelschappen is het ook mogelijk om buiten de vaste tijden een rondleiding te krijgen.

Goed om te weten

  • In het huis is een kasteelwinkel waar u souvenirs, cadeautjes en streekprodukten kunt vinden.
  • De theeschenkerij is een fijne plek voor een drankje en versnapering.
  • Tijdens evenementen vervallen vaak de reguliere rondleidingen en gelden andere openingstijden en entreeprijzen. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.
  • Het huis zelf, toilet en winkel zijn tot onze grote spijt niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers doordat ruimtes niet gelijkvloers zijn en trappen de verdiepingen met elkaar verbinden. Wel kunt u genieten van onze prachtige tuin en terras bij de theeschenkerij.
  • Honden zijn in het huis en theeschenkerij niet toegestaan met uitzondering van blindengeleidehonden en officiële hulphonden. Buiten het huis zijn honden- mits aangelijnd- toegestaan.
  • Drones zie hiervoor regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden

Bereikbaarheid

Het landgoed is alleen te bereiken met eigen vervoer. Neem de A1 afslag 26, volg de N332 richting Lochem, na ± vier kilometer gaat u richting Markelo, na één kilometer ligt huis Verwolde rechts. Huis Verwolde is niet bereikbaar met het openbaar vervoer.