Openingstijden

Museumkaart geldig

In september en oktober is huis Verwolde geopend op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

Een bezoek is alleen mogelijk door vooraf online een ticket te kopen en een time slot te reserveren. Ook als u een donateurpas, Museumkaart of een ander geldig toegangsbewijs heeft. 

Reserveer hier uw ticket

We kijken ernaar uit om u weer op onze kastelen te mogen verwelkomen. Er is hard gewerkt om een veilig en prettig bezoek mogelijk te maken. We volgen het protocol ‘heropening musea’ en de richtlijnen van het RIVM.

Feestdagen

Geopend op Pasen, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag en Pinksteren.
Gesloten op Koningsdag.

Entreeprijzen

Volwassenen € 9,50 alleen onderhuis € 5,00*
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00
CJP € 7,00 alleen onderhuis € 3,75*
CJP 12 t/m 18 jaar € 3,75

*alleen onderhuis is nu niet mogelijk.

Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
Volwassenen € 7,50

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden. CJP-kaarthouders krijgen 25% korting over de reguliere entreeprijs.

Voor privégezelschappen is het ook mogelijk om buiten de vaste tijden een rondleiding te krijgen.

Goed om te weten

  • In de Oranjerie kunt u terecht voor souvenirs, cadeautjes en streekprodukten.
  • Het terras bij de Oranjerie is een fijne plek voor een drankje en wat lekkers (binnen bestellen, buiten afhalen). Tuin en horeca zijn vrij toegankelijk.
  • Wij bieden geen mogelijkheid voor het reserveren van een zitplaats binnen voor de horeca. Houdt u hier rekening mee bij slecht weer.
  • Tijdens evenementen vervallen vaak de reguliere rondleidingen en gelden andere openingstijden en entreeprijzen. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.
  • Het huis zelf, toilet en winkel zijn tot onze grote spijt niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers doordat ruimtes niet gelijkvloers zijn en trappen de verdiepingen met elkaar verbinden. Wel kunt u genieten van onze prachtige tuin en terras bij de theeschenkerij.
  • Honden zijn in het huis en de Oranjerie niet toegestaan met uitzondering van blindengeleidehonden en officiële hulphonden. Buiten het huis zijn honden- mits aangelijnd- toegestaan.
  • Drones zie hiervoor regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden